Ontmoet de andere sprekers

Chesley, onderneemster, model én een inspirerende spreekster
Bas van der Heijden
Danielle vrolijk in roze shirt, event organizer
Favicon Samen Sterk Event

Ontmoet de workshopgevers

Nikky Bergmans
Hanneke met bokshandschoenen
Marion Kerkhof

Workshop: Verbinding Maken met Jezelf & anderen

Heb jij ooit het gevoel gehad dat jouw doelen en dromen net buiten bereik liggen? Ben jij op zoek naar die vonk van inspiratie die jou niet alleen motiveert maar ook praktische handvatten biedt om jouw aspiraties in realiteit om te zetten? Dan nodigen wij jou uit voor een middag die belooft niet alleen verhelderend maar ook transformerend te zijn.

Eugenie Obers Eigenaar en Master Trainer & Coach en ontwikkelaar van de PACT-methode©

Met groot genoegen kondigen we aan dat Eugenie Obers, een vooraanstaande spreker en trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, ons zal vergezellen als de gids op deze reis van zelfontdekking en groei. Eugenie staat bekend om haar boeiende verhaaltechnieken en de diepgaande impact van haar trainingen. Deze middag belooft een diepe duik te nemen in het hart van wat ons werkelijk beweegt en hoe we deze inzichten kunnen gebruiken om zinvolle en blijvende veranderingen in ons leven te bewerkstelligen.

Het thema van de bijeenkomst, “Verbinding Maken met Jezelf en Anderen,” richt zich op het belang van zelfkennis als de basis voor het stellen en bereiken van doelen. Eugenie zal haar eigen levensverhaal delen als een krachtig voorbeeld van hoe men, ondanks uitdagingen en tegenslagen, een pad van betekenis en succes kan bewandelen. Haar verhaal is een getuigenis van de kracht van veerkracht, vastberadenheid, en de kunst van het stellen van kleine, haalbare doelen om uiteindelijk grote dromen te verwezenlijken.

De middag is gevuld met een interactieve sessies, waarin Eugenie praktische strategieën zal delen voor het maken van een persoonlijke roadmap naar succes. Deelnemers krijgen de kans om te reflecteren op hun eigen levensdoelen, de obstakels die hen tegenhouden te identificeren, en te leren hoe ze stap voor stap vooruit kunnen gaan naar het leven dat ze zich wensen.

Dit evenement is perfect voor iedereen die op zoek is naar een bron van inspiratie, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, professionele groei, of simpelweg het vinden van een dieper gevoel van verbondenheid in het leven. Maak deel uit van deze unieke ervaring en ontdek hoe jij jouw dromen kunt transformeren in haalbare doelen.

Reserveer jouw plaats vandaag nog en wees klaar om geïnspireerd te raken, te leren, en bovenal, de verbinding met jezelf en anderen op een dieper niveau te ervaren.

We kijken ernaar uit jou te verwelkomen op deze bijzondere middag!