Inmiddels is er alweer een ruime week verstreken sinds het Samen Sterk Event, dat plaatsvond op 17 mei 2024. Dit nieuwe en unieke evenement, waarbij (zorg)professionals in contact kwamen met hun doelgroep, was een groot succes. Als organisatie kijken wij dan ook met trots terug op deze dag.

Bedankt voor deze dag!

Allereerst willen wij alle moedige deelnemers bedanken voor hun komst, hun motivatie om voor zichzelf de volgende stap te zetten, en voor de positiviteit die wij gedurende de hele dag hebben gezien, gevoeld en mogen ervaren.

Daarnaast willen wij ook alle sprekers bedanken voor hun interessante bijdragen, het werk dat zij dagelijks verzetten om eenzaamheid bespreekbaar te maken, en de tijd die zij achteraf hebben genomen om met iedereen te spreken die dat wilde.

Onze dank gaat ook uit naar onze vrijwilligers, die ons hebben geholpen om van deze dag een groot succes te maken en die zich dagelijks inzetten om mensen met elkaar te verbinden door het organiseren van leerzame en leuke activiteiten.

Tot slot willen wij al onze partners bedanken die ervoor zorgden dat wij deze dag konden organiseren, met een speciaal bedankje aan Seats2Meet Tilburg LocHal en Stichting K2-prijs.

En nu verder…

Nu vraag je je vast af, en hoe nu verder?

Achter de schermen zijn willen wij eerst antwoorden verzamelen vanuit de vragenlijsten, welke hieronder te vinden zijn, zodat wij kunnen kijken hoe we het event nóg beter kunnen maken.

Daarbij zijn wij al aan het nadenken over het volgende event en blijven wij iedere dag doorgaan met het verbinden van jongeren en jongvolwassenen vanaf 18 jaar! Wil jij ook eens meedoen met een activiteit van Brabant Maatjes? Meld je dan gezellig aan!

Fotogallerij

Wij hebben van Amanda Kemp super leuke foto’s mogen ontvangen! Heb jij ze al gezien?

Vragenlijst

Om ervoor te zorgen dat het Samen Sterk Event een groeiend succes wordt, zouden we jullie willen vragen om een de volgende enquêtes in te vullen.

Enquête voor deelnemers: https://forms.gle/fV7gJKAKwMmcAnjTA

Enquête voor sprekers, artiesten & standhouders: https://forms.gle/VrnPhPbNHPjcSe3d6

Enquête voor vrijwilligers: https://forms.gle/5eH62yK7SbBVMdrG7

Samen Sterk Event steunen?

Om samen eenzaamheid bespreekbaar te kunnen maken en het Samen Sterk Event te blijven, kunnen wij goed jouw hulp gebruiken. Dit kan op twee manieren:

  • Steun het Samen Sterk Event door financiële middelen te steunen.
  • Huur een informatiestand voor tijdens het event.
  • Word vrijwilliger

Wat krijg je er voor terug?
Je logo komt met vermelding op de website, op social media en op diverse uitingen zullen de logo’s van onze partners getoond worden. Daarbij ben je een waardevolle toevoeging voor al diegene die te maken hebben met eenzaamheid.

Samen Sterk!

Was jij er dit keer niet bij, maar zou je in het vervolg er wel bij willen zijn? Houd dan onze social media, website en deze nieuwsbrief in de gaten.

Het Samen Sterk Event-team is onderdeel van Stichting Brabant Maatjes en bestaat uit een team van vier mensen:

Jerry, voorzitter van Stichting Brabant Maatjes

Bryan, oprichter en hoofd activiteitencoördinator van Stichting Brabant Maatjes

Kimberley, PR- & Communicatie en Coördinator regio Breda Stichting Brabant Maatjes

Bedankt namens team Samen Sterk Event!

Onze partners