Giovanni Tillie

‘Een depressie bracht me tot stilstand, maar zorgde uiteindelijk voor mijn grootste groei’ zegt Giovanni Tillie! Een van onze workshop begeleiders bij het gratis Samen Sterk Event op vrijdag 17 mei in Tilburg. Lees verder 👉

‘Het zorgde ervoor dat ik als rups in mijn cocon kroop waarbij ik me afzijdig hield van de wereld, maar het hielp me ook uit die cocon te breken, waarna ik me herboren voelde als een ware vlinder. Door het uitgaan van een 4,5 jaar lange relatie, kwam ik in een put terecht. Het was een zware tijd. Echter ging ik me in die put afvragen wie ik was en wat ik wilde, waardoor ik nu een levenleid op een manier die bij past. Maar weet je wat het mooiste is? Dat ik geweldige vriendschappen heb opgebouwd door op zo’n passievolle manier te leven!!’

Kom jij ook gratis meedoen met de workshop ‘Passievol Verbinden’ tijdens het Samen Sterk Event op vrijdag 17 mei en diverse andere workshops? Meld je dan gratis aan via het https://samensterkevent.nl/#aanmeldformulier2024 en ontmoet diverse jongeren, sprekers, workshops en meer! Inclusief gratis hapjes en drankjes.